Regionsamling 28/9-29/9

Regionsamlingen 2019 er over. Klubben har fått gode tilbakemeldinger på opplegg og regi, både på treningssamlingen på lørdag og turneringen på søndag. Vi så tydelig at lørdagens samling hadde inspirert deltakerne til å yte ekstra i turneringen. Det var helt klart framgang i prestasjonen fra tidligere turneringer. I søndagens turnering deltok noen av våre yngste spillere for første gang i turnering, med gode prestasjoner. Det har vært en fin inspirasjonshelg til mer trening til neste turnering.

Våre spillere vant alle klasser bortsett fra mikroputt, ungdom: Arijanit Berisha, Kadett: Ledion Berisha, Lilleputt: Lars Håvard Skuggerud Dahl, miniputt: Nicolai Frøyshov. I mikroputt ble Sigurd Alderslyst best av våre med 2.plass. Det var 25 deltakere i søndagens turnering.

Resultater